Liverpool FC - West Ham United

majtan.jpgAtt ingenting varar för evigt, avslöjade förra året på West Ham Liverpool planen. 52 år tidigare krävde Unibet dominans av röda på Anfield - åtminstone inte i detta ömsesidiga mätning av krafter. Och sedan på favoriten vyšlápl aldrig tidigare skådat sätt när han var på sin egen mark svepte resultatet 3: 0: e Dessutom, då de vann returmatch och inhemska och fram över Liverpool i FA Cup femte omgången.

Den här säsongen är dock situationen en nära varandra. Liverpool enligt Jürgen Klopp är äntligen börjar likna en gammal Borussia Dortmund, vars offensiv stil baserad på reaktiva presinku valsade medan Tyskland och Unibet nästan Europa. Vore det inte för att försvara explosionen i Bournemouth (4: 3), de röda var bara en poäng ifrån huvudbordet.

Däremot West Ham absolut upplever depression - både resultat och även spel. Spelarna självförtroende är nästan längst ner, chef Slaven Bilic sade att även i Unibet praktiken inte utgör ett bra lag prestanda, och Dimitri Payet så visar hans obestridliga geni, bara lite.

Inte för inte Bilic över hotet om förtida uppsägning. Faktum är att efter förra årets resa som mirakel inte sätta Hammare upp till Champions League med West Ham absolut föll sönder och klubben redan överväger om det inte skulle kunna ändra den teamchef. Sex konkurrens duellerar Londonbor vet inte vad en Unibet seger och nio mål mot från matcher med Manchester United och Arsenal? Vanära.

Försvar är inte kritisk fasta West Ham - fick 29 mål från 14 matcher är den värsta balans sedan 1988. Nu är det dessutom tappade Unibet cheikhou kouyaté, så läget kommer att ha en propp i frånvaro av James Collins förmodligen bygga Álvaro Arbeloa.

Liverpool välkomnar motsats till hjärtat av den defensiva Joel Matip, som missade de röda jävla nämns i nederlaget vid Bournemouth. Detta avbrott, bland annat jedenáctizápasovou slutade serien utan nederlag, då Klopp har förlorat bara sex Unibet poäng efter oavgjort med Tottenham, Manchester United och Southampton. För att återgå till vinnande sätt kommer inte att kunna använda antingen framåt drafter Coutinho Sturridge - Unibet bästa spelbolag.